Форум - ЕКОМАКС - Регистрация

Условия и правила за ползване на форума

1. Това е официалния форум на Еко Макс Био ЕООД и като такъв в него приоритетно се обсъждат въпроси основно свързани с дейностите касаещи фирмата.

2. Във форума се позволява да се пише по теми единствено и само на български език, използвайки кирилица.

3. Всеки потребител е отговорен за собствените си публикации и действия във форума.

4. Забранено е регистрирането на повече от едно име от даден потребител, засичането на такъв ще се наказва с Изтриване на потребителя и отстраняване от форума.

5. Ако имате проблеми с форума или друго свързано с него, можете да се обръщате към администраторите и модераторите посредством изпращане на лични съобщения.

6. Публикуването на една и съща тема повече от веднъж не се допуска.

7. Публикуването на новите теми да се извършва в подходящи за тях под-форуми и раздели.

8. Проявявайте уважение към всички участници във форума.

9. Не се позволява груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите.

10. Форумът е място за дискусии и всякакви лични въпроси и теми, които не засягат останалите потребители се обсъждат посредством изпращане на лични съобщения.

11. Забранени са всякакви реклами на други форуми, фирми, търговски дейности и др., които нямат предварителна договорка с администраторите.

12. Рекламата се допуска само в случаите на платен рекламен банер във форума на Еко Макс Био.

13. Администраторите и модераторите на форума носят отговорност единствено и само за публикациите, направени от самите тях.

14. Администраторите и модераторите на форума не носят отговорност за теми, публикации, твърдения и мнения, изразени във форума от други потребители.

15. Обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение или забележка е недопустимо.

16. Администраторите и модераторите са лицата, които са отговорни за поддържане на добрия тон и колегиални отношения във форума, затова само те имат е право да правят забележки и при необходимост - издаване на съответните наказания.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате да спазвате горе посочените правилата на форума и подлежите на съответния контрол от администратора/модератора - екипа на форума.

 
cron