Начало форум ПРЕПАРАТИ Професионални почистващи препарати Професионално почистване

Професионално почистване


ekomakc Администратор

Мнения: 19
Местоположение: гр. София, ул. Кораб планина 22
Почистването е нещо, което много от нас правят в дома си и дори са в състояние да го поддържат в перфектен вид. Но професионалното почистване е малко по-различно.
То представлява един цялостен процес на почистване, което да е безопасно, ефикасно, ефективно и за всичко това се грижат експерти в областта на професионалното почистване. За да се постигне това, са необходими познания за това как правилно да използват голям набор от почистващи препарати, материали и оборудване.
При извършване на процеса на почистване, трябва да се използват безопасни методи. Като се работи с специално за целта облекло, техника и материали, за да не се излагат хора на риск.
Знак на професионализъм е полагането на достатъчно грижи за да бъдат сведени до минимум шансовете за нанасяне на вреда, екипът който работи и хората които живеят там, както и на почистващия обект. Това се постига първо чрез идентифициране обекта, който трябва да се почиства, да се вземе решение за това как ще бъде направено, да се вземе решение за това каква техника ще бъде използвана и какви химическите компоненти ще бъдат прилагани за почистване, така че да бъдат постигнати максимално най-добрите резултати.
Времето също е от съществено значение за професионално почистване, професионалистите отговарят, за почистване както за малки, така и на големи площи с високо ниво на стандарт и стриктно спазване на крайните срокове. Използването точните техники и мощно оборудване им осигурява добро представяне и заслуга за да бъдат наречени професионалисти. И не на последно място разбира се от изключителна важност е лоялността към своите клиенти и позитивно настроение. Това са едни от важните неща за професионалното почистване, всеки може да се включи и да изкаже своето лично мнение, препоръки и често допускани грешки. ;)
Почиствайте, така че да запазим планетата чиста!
www.ekomakc.com; www.preparati.bg; www.ekomakcapi.com; www.bioaktiv-bg.com; www.ecomaxfarmer.com

ekomakc Администратор

Мнения: 19
Местоположение: гр. София, ул. Кораб планина 22
Фирма Еко Макс Био - 22 години пословично екологични.

Фирма “Еко Макс Био ЕООД” е надежден доставчик на перилни, почистващи, дезинфекциращи препарати и биоензимни продукти за професионална и масова употреба. Ние работим с най-добрите фирми и предлагаме над 10 000 артикула на най-добрите цени. Нашата фирмена стратегия е формирана на база Женевската конвенция за устойчиво развитие на планетата чрез намаляване на общия обем използвани токсични химикали. Препаратите за професионална и масова употреба, които продаваме, са съобразени с най-високите екологични изисквания в ЕС и удовлетворяват последните законови норми относно състав, етикетиране и техническа информация. Всички продукти са придружени от необходимите документи (MSDS, анализни сертификати и др.) и отговарят на всички санитарно-хигиенни норми в ЕС. Всички препарати, които продаваме, са внимателно подбрани да отговарят на най-строгите санитарно-хигиенни изисквания и екологични норми. Уважаеми клиенти, избирайки продаваните от нас продукти, Вие правите своя избор да почиствате така, че планетата ни да остане чиста без акумулиране на токсични химикали и предизвикване на еутрофикация.

Фирма Еко Макс Био Ви предлaга напълно безплатно:

1. Хигиенен одит:

След направен оглед и обстоен анализ на видовете замърсяване ще Ви предложим най-ефективните препарати на най-добрите цени.

2. Въвеждане на система за безопасност на храните – НАССР.

Казано накратко: система за постигане на безопасност на храните чрез вътрешен контрол на етапите включително в производството, транспортирането, складирането, търговията и сервирането.

Безплатно обучение на персонала:

• Обучение на персонала за използване на продуктите, запознаване с мерките за безопасност /информационен лист за безопасност/ и екологична сигурност.

• Обучение на персонала за действие при нестандартни ситуации. /Нетипични замърсявания/. Как и кога се използва пряката телефонна линия за незабавна консултация със специалист по всяко време.

• Специализирана подготовка на кадри за определени ситуации.

Продукти и методи на почистване адаптирани към вашите нужди

• Наблюдение на начина на изпълнение на почистващите мероприятия

• Проверка и контрол на методите и процедурите по почистване и дезинфекция съобразно поставените целите.
Почиствайте така, че да запазим планетата чиста!!!
Почиствайте, така че да запазим планетата чиста!
www.ekomakc.com; www.preparati.bg; www.ekomakcapi.com; www.bioaktiv-bg.com; www.ecomaxfarmer.com


Назад към Професионални почистващи препарати

cron