Начало форум ПРЕПАРАТИ Препарати за хлебарки Хлебарките-враг на човека

Хлебарките-враг на човекаМнения: 3
Здравейте, има хора които съжителстват с хлебарки и това не им прави впечатление, но те не знаят че това е много вредно за здравето, те пълзят навсякъде и пренасят много болести и бактерии дори има видове хлебарки, които са смъртоносни за човека. Наскоро една моя близка приятелка, която е супер професионалист Вие може и да я познавате Доктор Валентина Джампалска У Н Г
ми разказа , че при нея често идват деца и бебета с проблеми в ушите и слуха, след проведения преглед се оказва че имат хлебарки в ушите. Докато ми разказваше направо ми призля, ваденето на такова чудо от ухото е доста трудно някои от хлебарките се разкъсват и настъпва истински кошмар. а какво ще кажете когато сготвите нещо супер вкусно и вече сте го сервирали на масата от прекрасното блюдо се покаже голяма черна с дълги пипала хлебарка вече похапнала преди вас , и ви гледа самодоволно не ми се мисли за последствията истински кошмар. Историите с тези същества са и смешни и ужасяващи, но има и решение за този не малък проблем.
Споделям с Вас моя опит, препоръчаха ми да разгледам сайта на фирма Еко макс био ЕООД , в последствие разбрах че имат и електронен магазин www.preparati.bg / в него има всичко , каквато нужда от препарат имаш там ще го намериш , дори има и биопрепарати ,и биоензимни продукти най-новото на пазара АЗ съм много впечатлена / там ми посочиха да търся един уникален препарат на фирма BAYER " MAXFORCE IC " , действа безотказно дори става и за други пълзящи насекоми , това което го прави по различен от другите препарати е че действа на принципа на доминото, там където Хлебарката си е хапнала от гела на препарата- тя умира и ти не можеш да я видиш веднага идват други хлебарки изяждат я и те умират , което е супер с малко материал - големи постижения с дълготраен ефект.
Препоръчвам Ви го Аз съм много доволна от резултатите желая на Всички успех в борбата!!!!!
ДАНИ

0878117290
dani_680510@abv.bg

Назад към Препарати за хлебарки

cron