"Правото на чиста и качествена питейна вода и санитарни съоръжения е човешко право от съществено значение за пълноценния живот" съгласно резолюция 64/236 на междунарадната харта за правата на човека на общото събрание на ООН.
ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ОБЕЗМИРИСЯВАНЕ
+
Съоръжения за обезводняване на утайките
+
Мазноуловители
+
САВАЦИ - КЛАПИ - ПРЕЛИВНИЦИ
+
ФИЛТРИ И ФИЛТРИРАЩИ СИСТЕМИ
+
РИБОВЪДНИ СТОПАНСТВА
+
БИОЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ
+
РЕАГЕНТИ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
Индустриална химия
+
Препарати за професионална употреба
+
Перилни и почистващи препарати
+
ЙОНООБМЕННИ СМОЛИ
+
ПРЕПАРАТИ ЗА ЛЕД И СНЯГ
+
Услуги
+
Екология
+
Информация
+
Екомакс партньори и приятели
ЕКОМАКС ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ

                                               Програма “Еко Макс” - партньори и приятели

 

 

Уважаеми клиенти, партньори и приятели уведомяваме ви, че от 01.11.2013г.  стартира програмата  “Еко Макс” - партньори и приятели.

Всеки един от вас може да се възползва от различните възможности за допълнителна или основна работа по програмата “Еко Макс” - партньори и приятели.

Станете част от нашия екип за да вървим  заедно напред!!

 

 

1. Регионален търговски представител - Ако вие имате достатъчно опит в търговията с химически продукти, притежавате собствен склад или магазин, имате собствена дистрибуторска мрежа, тогава вие може да кандидатствате за регионален представител. Моля свържете се с нас за да обсъдим възможностите за това.

2. Франчайз партньор - Франчайзингът е най-успешният бизнес модел на съвременния свят. Според изследвания на Международната франчайз асоциация 82% от започналите бизнес със закупуване на франчайз продължават да са на пазара и след петата година. Със същото могат да се похвалят едва 20% от независимите нови фирми. Друго изследване предвижда, че през 2035 г. над 50% от всички продажби на дребно в света ще бъдат реализирани от франчайз. В България този бизнес се развива също с голяма скорост и вече не са малко фирмите (чужди и български), който предлагат франчайз. Ние след като утвърдихме търговската марка “ЕКО МАКС БИО” и я превърнахме в синоним на качество и коректност взехме решение да предложим Франчайз за да може повече търговци да се възползват от нашия успешен бизнес модел.

3. Дистрибутор - Вие може да станете наш дистрибутор на стоки и услуги при спазване на вътрешите правила на фирмата. Моля свържете се с нас за да обсъдим какви възможности има за това.

4. Афилиейт програма - Афилейт маркетинг /Affiliate marketing.

5. Дропшипинг за търговци - DropShipping - Много е близко до афилейт маркетинга.  Това е най-разпространеният начини за интернет търговия в света, въобще над 90% от стоките в света се продават по този начин. Какво пртедставлява DropShipping-а? Това е просто услуга. Услуга която предлагат най-големите складове на едро в USA и около 99% от производителите на стоки. Kакво представлява самата услуга DropShipping? Това е услуга при която да речем производителят на стока Х пакетира и изпраща тази стока от ваше има на ваш клиент. И за да стане по ясно ще обясня нещата хронологично. Създавате си собствен сайт на който ще предлагате  нашите  стоки.  Работите за своя сметка и на своя отговорност.  Изпращането на стоките правим ние от ваше име след като получим плащане от вас. 

Кои са ПРЕДИМСТВАТА при този метод на търговия?
 - Печалбата  в сравнение с Афилиейта  е в пъти повече.
 - Изобилие от стоки.  Получавате портфолио от над 10 000 продукта.

 - Гъвкавост: Вие сами определяте  цените на които да продавате,  но не по-ниски от цените в нашите сайтове. Може да променяте цените когато пожелаете.

 - Нямате нормиран работен ден, работите повече-печелите повече.

6. Търговски пътник - Това е добра възможност за хора, които обичат да пътуват и да създават нови връзки и приятелства. 

7. Търговски агент - Работата като търговски агент предлага много добри възможности за допълнителни доходи защото предимно се практикува като допълнителна работа. Работата на търговския агент е да посредничи при сделки.

8. Фрийлансър Екомакс - свободен  търговски агент.

9. Екомакс-партньор - Ако сте производител, вносител  или търговец на стоки и услуги вие може да се свържете с нас и да обсъдим какви са възможностите да станете наш партньор в бизнеса. 

10. Екомакс-приятел - Всеки може да стане наш приятел  в социалните мрежи и да се  възползва от 5%  приятелско намаление на всички стоки от нашите магазини включително и електронни магазини. Facebook, Twitter, Google+, Netlog, Linked-in.


 


ЕКО МАКС БИО ЕООД © 2008-2021
София, ул. Кораб планина 22 | телeфон: 02 / 868-31-23 | мобилен: 087 8621509 | факс: 02 / 868-31-23 | e-mail: ekomakc@abv.bg