"Правото на чиста и качествена питейна вода и санитарни съоръжения е човешко право от съществено значение за пълноценния живот" съгласно резолюция 64/236 на междунарадната харта за правата на човека на общото събрание на ООН.
ПРЕПАРАТИ ЗА ЛЕД И СНЯГ
+
ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
РИБОВЪДНИ СТОПАНСТВА
+
Мазноуловители
+
Препарати за професионална употреба
+
БИОЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ
+
Перилни и почистващи препарати
+
ФИЛТРИ И ФИЛТРИРАЩИ СИСТЕМИ
+
Флотационни съоръжения
+
Съоръжения за обезводняване на утайките
+
СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ОБЕЗМИРИСЯВАНЕ
+
МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
САВАЦИ - КЛАПИ - ПРЕЛИВНИЦИ
+
РЕАГЕНТИ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
ЙОНООБМЕННИ СМОЛИ
+
Индустриална химия
+
Услуги
+
Екология
+
Информация
+
Екомакс партньори и приятели
ЕКОЛОГИЧНИ БОИ И ГРУНДОВЕ
BALAKRYL UNI Lesk - универсална водоразредима акрилатна боя гланц -бял-9кг.
каталожен номер: 1910009V2068
нетно тегло: 9 кг.

продукта не е в наличност

Цена: 198.60 лева
За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

BALAKRYL UNI Lesk - универсална водоразредима акрилатна боя гланц -бял-9кг.

Описание:

BALAKRYL UNI Lesk - универсална водоразредима боя на база кополимерна акрилатна дисперсия със специални добавки, пигменти и пълнители.

Употреба: За екстериорни и интериорни покрития на всички видове дърво, фурнировани плоскости, мазилки, бетон, азбестоциментови плоскости и др. Подходящ е и за покрития върху метални основи, предварително обработени с грунд, напр. БАЛАКРИЛ Антикор V 2026, ОКАПОЛ Праймер V 2003 или ДИСКОР V 2076. Също така е подходящ за боядисване на отоплителни радиатори.

ЦВЕТОВА ГАМА: [1000] бял


ДОПЪЛНИТЕЛНИ: Подуктът подлежи на тониране по системата RAL и NCS.

 

 

 

За производителя:

"БАРВИ ТЕБАС" ООД е един от най-големите производители на водоразредими бои в Република Чехия. Продукцията на фирмата е около 2500 тона годишно, което я нарежда на пето място между производителите на бои в Република Чехия.

Ключов продукт на предприятието е универсалната акрилатна боя БАЛАКРИЛ УНИ Мат V 2045, която благодарение на качествата си е най-продаваната универсална водоразредима боя на вътрешния пазар. Тя е удостоена със сертификат за качество Czech Made.

Основна философия на цялото предприятие е усъвършенстване на съществуващите продукти и разработка на нови бои, отговарящи на изискванията на клиентите, в собствен център за развойна дейност, който е един от най-големите в Република Чехия.

"БАРВИ ТЕБАС" полага максимално усилие за опазване на околната среда и произвежда само безвредни продукти. Тази насока се подкрепя с 18 продукта, които са удостоени с марка "Екологичен продукт".

За високото качество на продуктите от серията БАЛАКРИЛ свидетелстват както положителната оценка от потребителските тестове, така и редица награди от специализирани панаири и изложения.


ЕКО МАКС БИО ЕООД © 2008-2020
София, ул. Кораб планина 22 | телeфон: 02 / 868-31-23 | мобилен: 087 8621509 | факс: 02 / 868-31-23 | e-mail: ekomakc@abv.bg