"Правото на чиста и качествена питейна вода и санитарни съоръжения е човешко право от съществено значение за пълноценния живот" съгласно резолюция 64/236 на междунарадната харта за правата на човека на общото събрание на ООН.
ПРЕПАРАТИ ЗА ЛЕД И СНЯГ
+
ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
РИБОВЪДНИ СТОПАНСТВА
+
Мазноуловители
+
Препарати за професионална употреба
+
БИОЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ
+
Перилни и почистващи препарати
+
ФИЛТРИ И ФИЛТРИРАЩИ СИСТЕМИ
+
Флотационни съоръжения
+
Съоръжения за обезводняване на утайките
+
СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ОБЕЗМИРИСЯВАНЕ
+
МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
САВАЦИ - КЛАПИ - ПРЕЛИВНИЦИ
+
РЕАГЕНТИ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
ЙОНООБМЕННИ СМОЛИ
+
Индустриална химия
+
Услуги
+
Екология
+
Информация
+
Екомакс партньори и приятели
Лентова филтър преса серия-HTB3 За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

Лентова филтър преса серия-HTB3

Серия HTB3 представлява двуфазна обезводняваша система, която комбинира гравитационна лента и филтрираща прес лента за уплътняване на утайките.

Подходяща за ниска и средна плътност на утайките.

Предимства:

Система за коригиране позицията на лентата - постоянно автоматично коригиране отклонението на лентата, така че машината да работи продължително и да се удължава експлатационния период на лентата.Ролкови преси - материал SUS304 изклчително здрав за безпроблемна и дългосрочна работа.Устройство за контрол на въздушното налягане - филтриращата лента, притискана от цилиндрите се движи равномерно оптегната.Филтрираща лента - материал внесен от Швеция и Германия с много добри филтриращи характеристики, здравина и издръжливост на агресивни вещества.Табло за управление - използвани са компоненти на международно известни марки като Omron, Schneider, Siemens, които предлагат безпроблемна работа на системата. Електрическите компоненти имат допълнителна изолация против влага.Разпределение на утайката - гъстата маса която поступва за обезводняване се разпределя равномерно в горната част на лентата за равномерно притискане на пресите, което подобрява обезводняването и удължава експлоатационния период на лентата.Въртящ барабан за центруфугиране на утайки - голямо количество от водата се отделя още в барабана. 


 

 

 

 

 


 

Флокулиращ резервоар - използва различни слоеве в които концентрацията на утайка е ралична , за равномерно смесване на кополимера с отпадната вода. Дизайнът има за цел да спестява консумирането на кополимер, както и да спестява от експлоатационни разходи. 

 

 

 

 

 

 

 

 


ЕКО МАКС БИО ЕООД © 2008-2020
София, ул. Кораб планина 22 | телeфон: 02 / 868-31-23 | мобилен: 087 8621509 | факс: 02 / 868-31-23 | e-mail: ekomakc@abv.bg