"Правото на чиста и качествена питейна вода и санитарни съоръжения е човешко право от съществено значение за пълноценния живот" съгласно резолюция 64/236 на междунарадната харта за правата на човека на общото събрание на ООН.
ПРЕПАРАТИ ЗА ЛЕД И СНЯГ
+
ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
РИБОВЪДНИ СТОПАНСТВА
+
Мазноуловители
+
Препарати за професионална употреба
+
БИОЕНЗИМНИ ПРЕПАРАТИ
+
Перилни и почистващи препарати
+
ФИЛТРИ И ФИЛТРИРАЩИ СИСТЕМИ
+
Флотационни съоръжения
+
Съоръжения за обезводняване на утайките
+
СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ОБЕЗМИРИСЯВАНЕ
+
МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
САВАЦИ - КЛАПИ - ПРЕЛИВНИЦИ
+
РЕАГЕНТИ ЗА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
+
ЙОНООБМЕННИ СМОЛИ
+
Индустриална химия
+
Услуги
+
Екология
+
Информация
+
Екомакс партньори и приятели
ПРЕЛИВНИЦИ
Накланящи се преливници тип KKS За поръчка, моля, свържете се с нас
телeфон: 02 / 868-31-23
мобилен: 087 8621509

Накланящи се преливници тип KKS

KWT®Tilting weir  type: KKS

Накланящи се преливници тип KKS


Приложение

Преливниците на KWT се предлагат в различни форми и основно се използват в системи за управление на повърхностни води. Преливниците KKS осигуряват много точно регулиране на повишаващото се ниво на водния поток. Предлагат се в различни размери и модели за поддържане новото на водата и контрол на наводненията. Задвижват се ръчно или със задвижващо устройство. Могат да се използват и алтернативни източници на енергия, като слънчеви панели за отдалечени и недостъпни райони.

Преливник KKS се произвежда от неръждаема стомана клас 304L. Двигателният механизъм с рейка и пиньон позволява контролираното движение да се предава и на двете взаимносвързани странични плоскости. Това дава възможност за много финна настройка, независимо дали се управлява локално или отдалечено с помоща на телеметрична система.

Преливникът KKS може да се използва също и в пречиствателни станции, когато се изисква прецизен контрол на водните количества.

 

KWT предлага също и преливници със странични плоскости от полиетилен с висока плътност (HDPE), което води до по-ниско тегло и конкурентна цена.

За разходка с лодка в свободното време, накланящият се преливник дава възможност на канута и малки лодки да преминават когато преливникът е в отворено положение.


ЕКО МАКС БИО ЕООД © 2008-2019
София, ул. Кораб планина 22 | телeфон: 02 / 868-31-23 | мобилен: 087 8621509 | факс: 02 / 868-31-23 | e-mail: ekomakc@abv.bg